Testimonials

Alle testimonials

Het doen van de MILS heeft me aan de ene kant inzicht gegeven in mijn leerproces tijdens mijn studie, aan de andere kant was er ook veel herkenning bij het zien van de uitslag. Vooral de gedachte dat het me erg waardevol had geleken om dit inzicht voor of tijdens de studie al gehad te hebben, bleef erg bij mij hangen. De punten uit de uitslag van mijn MILS herken ik nu ook in mijn manier van werken.

MILS ervaring van een gediplomeerd jeugdzorgwerker

Waarom ik graag de MILS wou laten afnemen was omdat ik er tegen aan liep dat ik niet wist wat voor mij de juiste manier van studeren was. Voor mijn Hbo studie heb ik Mbo gedaan, daar werd weinig aandacht aan de manier van leren besteed. Tevens heb ik ook dyslexie, waardoor de hoeveelheid tekst verwerking op het hbo mij al snel teveel werd.

Ervaring MILS onderzoek

Toen ik net begon met de bijles vond ik het niet zo leuk en zag er vaak tegen op. Dat is wel veranderd. Ik ben het leuker gaan vinden en het helpt me wel om huiswerk te maken. Mijn coach is gezellig! Ik ben goed geholpen met dingen plannen en met zelf informatie zoeken enz. Daar was ik, voordat ik kwam, nog niet zo goed in. Soms ben ik wel even afgeleid door anderen om me heen, maar het geeft niet, ik vind het wel gezellig. Die irritante verwarming daar mogen ze best iets aan doen.

Cas, VWO 4

In het begin vond ik het erg spannend om naar de begeleiding te gaan. Ik wist namelijk niet wat er ging gebeuren, een soort gezonde spanning zeg maar. Van het begin af aan vond ik echter leuk.
Mijn coach was Roel, ik heb met veel plezier aan mijn schoolwerk gewerkt. Hij was altijd heel rustig, en nam goed de tijd voor stof. Roel kan erg duidelijk uitleggen en weet op welk moment hij een grapje kan maken.

Britt, 1e jaars studente HBO Verpleegkunde

Ik zit in de 3e klas van KB en ik heb volgend jaar mijn examens, ik was bang dat ik de rekentoets niet ging halen. Daarom heb ik 2 keer in de week bijles gevolgd! Ik vond de bijles helemaal niet erg en ik heb er zeker heel veel van geleerd! Ik heb mijn rekentoets gehaald!

Beau, 15 jaar, VMBO 3

In het begin vond ik het soms vervelend om naar de begeleiding te gaan. Ik ben het daarna steeds leuker gaan vinden. Ik vind mijn coach goed en ik ben vooral geholpen met wiskunde. Eerst snapte ik het niet, maar nu wel.

Arthur, 13 jaar, KB 2

Justin geslaagd is voor zijn MBO diploma Grafische Vormgeving !!! Met dank aan jou voor de Nederlandse lessen waar hij een voldoende op heeft gehaald. Wens jou en iedereen die werkt bij het Centrum van Ontwikkeling en Educatie en je familie ontzettend veel succes!!!

Nogmaals hartelijk dank!!!!

Arie Kuik

In het begin vond ik het spannend om naar de huiswerkbegeleiding te gaan, maar ik ben het steeds leuker gaan vinden. Mijn coach legt alles goed uit, want ik snap het altijd. Voordat ik kwam snapte ik wiskunde niet altijd, maar nu snap ik het na de bijles altijd.

Amber, Havo 3

Ik vond het eerst wel moeilijk om naar de begeleiding te gaan, aangezien ik niet makkelijk om hulp vraag. Het werd uiteindelijk wel iets waar ik naar uit keek, omdat ik het gevoel had dat het wel echt hielp bij mij. Ik heb gewerkt met Roel en Lieza, beide mensen waar ik erg goed mee op kon schieten. Allebei hadden goede raad en een geweldig gevoel voor humor. Vooral mijn planning is veranderd, daarmee bedoel ik dat ik nu überhaupt dingen plan. Ook is mijn manier van leren aanzienlijk verbeterd. Er kunnen misschien wat meer snacks geserveerd worden… zoals spareribs of steak.

Alec Verzee, VWO 6

Zo ongelooflijk trots op hem met heel veel dank aan jullie zonder jullie hulp en steun was het niet zo goed gegaan als nu denk ik dus heel heel heel erg bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan met een extra dankjewel voor Sandra.

Ik neem mijn petje voor jullie af wat jullie doen voor al die kinderen.

Antje Sakko, moeder van Niek 4KB