Testimonials

Zo ongelooflijk trots op hem met heel veel dank aan jullie zonder jullie hulp en steun was het niet zo goed gegaan als nu denk ik dus heel heel heel erg bedankt voor alles wat jullie hebben gedaan met een extra dankjewel voor Sandra.

Ik neem mijn petje voor jullie af wat jullie doen voor al die kinderen.

Antje Sakko, moeder van Niek 4KB

Ik vond het eerst wel moeilijk om naar de begeleiding te gaan, aangezien ik niet makkelijk om hulp vraag. Het werd uiteindelijk wel iets waar ik naar uit keek, omdat ik het gevoel had dat het wel echt hielp bij mij. Ik heb gewerkt met Roel en Lieza, beide mensen waar ik erg goed mee op kon schieten. Allebei hadden goede raad en een geweldig gevoel voor humor. Vooral mijn planning is veranderd, daarmee bedoel ik dat ik nu überhaupt dingen plan. Ook is mijn manier van leren aanzienlijk verbeterd. Er kunnen misschien wat meer snacks geserveerd worden… zoals spareribs of steak.

Alec Verzee, VWO 6

In het begin vond ik het spannend om naar de huiswerkbegeleiding te gaan, maar ik ben het steeds leuker gaan vinden. Mijn coach legt alles goed uit, want ik snap het altijd. Voordat ik kwam snapte ik wiskunde niet altijd, maar nu snap ik het na de bijles altijd.

Amber, Havo 3

Justin geslaagd is voor zijn MBO diploma Grafische Vormgeving !!! Met dank aan jou voor de Nederlandse lessen waar hij een voldoende op heeft gehaald. Wens jou en iedereen die werkt bij het Centrum van Ontwikkeling en Educatie en je familie ontzettend veel succes!!!

Nogmaals hartelijk dank!!!!

Arie Kuik

In het begin vond ik het soms vervelend om naar de begeleiding te gaan. Ik ben het daarna steeds leuker gaan vinden. Ik vind mijn coach goed en ik ben vooral geholpen met wiskunde. Eerst snapte ik het niet, maar nu wel.

Arthur, 13 jaar, KB 2