De Corona-werkwijze bij Het Educatie Centrum

Op dit moment werken we zowel face-to-face als online. De behoefte van de leerling speelt hierin een grote rol, maar we hebben tegelijkertijd ook te maken met de maatregelen die we vanuit de overheid geadviseerd krijgen. In sommige situaties komen we tot combinatie van online en face-to-face. 

De leercoaches werken zoveel mogelijk vanuit huis en zijn telefonisch, per mail of via beeldbellen (diverse vormen) bereikbaar.

Het is een spannende tijd voor iedereen. Er is onzekerheid over waar het naar toe beweegt en hoe lang het duur. Ondanks dat het al meerdere maanden een geheel andere wereld is, blijft het wennen. 

Waren de eerste maanden vooral op thuisonderwijs gericht met de kinderen, is dat inmiddels weer iets veranderd doordat de scholen weer open zijn. Toch blijft de kans op thuisonderwijs aanwezig indien er bijvoorbeeld sprake is van een verplichte quarantaine wanneer bijvoorbeeld een gezinslid ziek is.

Wil je meer handvatten als het om thuisonderwijs gaat, lees hier dan verder. 

Zoals altijd proberen we onze leerlingen en hun ouders zo goed mogelijk te ondersteunen. Heb je vragen neem gerust contact met ons op!

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

 

Het Team HEC